Måling og energiadministrasjon

For eiendomsforvaltere:

Eneas har som mål å spare tid og penger for eiendomsforvaltere ved å overta arbeid knyttet til måling og fakturering av strøm. Vi leverer komplette løsninger – helt fra kartlegging av bygg og optimalisering av målerstruktur til fakturering, kundeservice og online tjenester til forvaltere og leietakere.

Våre løsninger er først og fremst aktuelle for eiendommer med flere leietakere og hver løsning skreddersys etter behov. Du kan trygt overlate alle oppgaver knyttet til energihåndtering til Eneas. Vi vil sørge for at energiforbruket blir administrert på beste måte slik at du kan fokusere på ditt.

Eneas prosess

Eneas er markedsledende på løsninger for måling og energiadministrasjon til kjøpesentre og andre næringsbygg med flere leietakere. Våre løsninger utvikles kontinuerlig og vi strekker oss langt for å imøtekomme forvalters ønsker og behov for en enklere hverdag.

For kraft- og nettselskaper:

Eneas Energy har AMS-kompetanse, erfaring og systemer for automatisk innsamling, validering og kontroll av målerverdier. Vi har et moderne faktureringssystem, eget kundesenter og tilbyr nyttige online tjenester via vår avanserte ePortal. Som kunde kan du velge å outsource hele eller deler av prosessen.

Kvalitet og kontroll:

Eneas Energy har konsesjon fra NVE og alle tjenester leveres i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

NVE logo

Eneas Energy er sertifisert i henhold til Sellihca Kvalifikasjonsordning og registrert leverandør i StartBANK.

Sellihca logoStartBANK logo