Presse


Norvestor har blitt Eneas sin største aksjonær

Sommeren 2016 solgte Palamon sine aksjer i Eneas konsernet til Norvestor som nå er største aksjonær. Norvestor er et private equity fond, med hovedsete i Oslo, Norge. Eneas ser frem til en spennende og utviklende reise videre med Norvestor.

http://www.norvestor.no/newsroom/norvestor-invests-in-eneas

Publisert: 8th September 2016 av Eneas  

Caverion kjøper Esco Norway, datterselskap av Eneas

Caverion kjøper i dag selskapet Esco Norway, energieffektiviseringsdelen av Eneas Holding AS. Caverion er Norges største tekniske totalentreprenør.


- Vår visjon er å bli en ledende europeisk leverandør av avanserte og bærekraftige livssyklusløsninger for bygg og industri. Oppkjøpet av Eneas sitt selskap er en del av Caverions strategi om ytterligere vekst, som vi skal oppnå ved å øke andelen service og vedlikeholdstjenester, og bevege oss mot mer omfattende livssyklustjenester. Dette oppkjøpet styrker Caverions tjenester innen energieffektivisering, sier Knut Gaaserud, administrerende direktør i Caverion Norge.

Les hele presseskrivet her (PDF)

Publisert: 26th February 2015 av Eneas  

Thomas Hakavik tilbake som CEO i Eneas konsernet

Thomas Hakavik tok over som CEO i Eneas konsernet igjen den 1. august 2013 etter André Løvestam. Thomas  er gründeren bak Eneas og har tidligere vært CEO for konsernet i over 17 år. Konsernet ønsker Thomas velkommen tilbake og  lykke til hos oss.
Publisert: 24th January 2014 av Eneas  

Eneas Services gir SMB bedrifter konsernstyrke

Store konsern har forhandlingsstyrke, tid og ressurser til å fremforhandle gode avtaler for strøm og forsikring. Små- og mellom store bedrifter har normalt ikke mulighet til å matche dette, men når 22 000 av dem går sammen via Eneas, blir de plutselig en faktor å regne med. Konsernsjef André Løvestam har ledet Eneas siden januar 2012 og Finansavisens CEO innstikk skrev i juni 2013 om Løvestams ambisjoner om å ta Eneas samkjøp av strømforsikringsmegling og fordelsprogrammet Costsavers til nye høyder.  
Publisert: 12th June 2013 av Eneas  

Skien kommune har valgt Eneas Energy

Skien kommune vil gjøre store kutt i sitt energiforbruk og har inngått energisparekontrakt (EPC) med Eneas Energy. EPC = garantert lønnsomhet! Konseptet innebærer at Eneas Energy gis incentiver til å utnytte sin kompetanse og kreativitet til å sy sammen en tiltakspakke med størst mulig besparelse og lønnsomhet for Skien kommune. Eneas Energy står for gjennomføring av energitiltakene som et totalprosjekt. Eneas garanterer for besparelsen og lønnsomheten i tiltakspakken. Dette reduserer både arbeid og risiko for Skien kommune. Avtalen omfatter 37 bygg på til sammen 166.671 m2, Samarbeidet vil strekke seg over 10 år og har en ramme på opptil NOK 40,5 Mill.  
Publisert: 23rd February 2013 av Eneas